Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎

L'Ajuntament de Viladecans no col·labora amb la Seguretat Social en l'estudi per a la jubilació anticipada de la policia local.

3 de febr. 2018, 8:54 publicada per Gabriel Tinoco


20/05/2015

La FEMP en la seva circular del 27 de juny de 2014, comunicava sol·licitant als ajuntaments de més de 5.000 habitants, transferissin a la Secretària d'Estat de la Seguretat Social, les dades referents a la plantilla de la Policia Local d'aquests municipis, amb el objecte de realitzar els estudis oportuns per establir els coeficients reductors i anticipar l'edat de jubilació dels cossos de Policia Local.

A dia d'avui, encara hi ha ajuntaments de Catalunya, que no han tramitat aquesta informació, entre els quals es troba l'Ajuntament de Viladecans, juntament amb els ajuntaments de Sant Boi, Cornella, Cerdanyola, Terrassa, Rubi, Mollet, Manresa, Sant Cugat i Mataró, la resta ja han tramitat aquesta informació.

Des de CCOO ja hem sol·licitat en diverses ocasions es tramitin les dades a la Seguretat Social, i l'última vegada el dia 19 d'abril del 2015 amb escrit dirigit a l'Il·lustríssim alcalde de Viladecans, perquè doni les instruccions oportunes perquè es tramitin els dades de la plantilla de policia local de Viladecans amb la major diligència possible.
Comments