Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎

La Confederació Europea de Sindicats EuroCop, recolza la resolució sobre la jubilació de totes les Policies Europees.

21 de maig 2015, 2:01 publicada per Gabriel Tinoco


06/03/2015

La Confederació Europea de Sindicats EuroCop, que representa a mig milió de funcionaris de policia de 27 països europeus ha celebrat el seu comitè de primavera, els dies 3 i 4 demarç, a Torremolinos (Màlaga.) El comitè abordo els temes relatius a la defensa dels drets laborals i sindicals del personal policial.
També es va tractar la defensa de la salut i la seguretat en el treball, en la qual es va demandar un entorn de treball més segur en el desenvolupament de l'activitat policial.
En aquest comitè la delegació espanyola composta pels representants d'UPOL, ERNE, ELA SPC i CCOO ha presentat per al seu debat i posterior aprovació una resolució, perquè es reconegui el servei de policia com una professió de "seguretat crítica", amb la finalitat d'aconseguir una edat adequada de jubilació per a tots els agents de policia a Europa, atenent a l'especial dificultat en la prestació del servei d'aquests col·lectius.
La resolució ha comptat amb el suport de tots els delegats, que han valorat de forma molt positiva la iniciativa, ja que en aquests moments hi ha alguns països europeus que estan allargant la vida laboral dels agents de policia.
Comments