Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎

El Jutjat del Social dóna la raó a l'Ajuntament de Viladecans

3 de febr. 2018, 9:11 publicada per Gabriel Tinoco


03/08/2015

Com sabeu el passat 24 de març del 2015 se celebraren les Eleccions Sindicals en el nostre Ajuntament, per al personal funcionari i personal laboral. 

Donant-se la circumstància, que l'Ajuntament va denunciar al Jutjat del Social el procés electoral del personal laboral, per entendre que no tocaven triar 13 representants, si no 9. 

Com sabeu el resultat de l'eleccions sindicals van ser: UGT 6, CCOO 6, i CSIF 1. 

El 3 de Juny del 2015 va celebrar la vista, i el jutge del Jutjat del Social nº 21 de Barcelona en data 16 juliol 2015 dicta Sentència nº 267/2015, decidint el següent: 
  • Accepta la demanda interposada per l'Ajuntament de Viladecans, declarant que no toquen 13, si no 9. 
  • Declara nul el laude arbitral electoral B-122/15. 
  • Sense necessitat d'anul·lar i repetir el procés electoral, en tant que permet la seva esmena, s'adequa el nombre i composició dels representants electes a 9 membres, 5 al col·legi de tècnics i administratius i 4 pel col·legi d'especilistas i no qualificats.

 I tenint així mateix en compte, els Fonaments Jurídics, la qüestió queda resolta, eliminant quatre delegats del col·legi d'especialistes i no qualificats, de manera que el resultat en aquest col·legi és: 2 delegats per CCOO i 2 delegats per UGT, quedant el col·legi de Tècnics i administratius igual que estava. 

 Pel que el resultat final, segons sentència: UGT 4, CCOO 4 i CSIF 1. 

Davant la qual cosa, els companys que van resultar elegits per CCOO el dia 24 de març del 2015 pel col·legi d'especialistes i no qualificats Rafael Zamora i Andres Miguel Irby, deixaran de ser delegats com a conseqüència del resultat de la Sentència.

Comments