FITXA SINDICAL 6/2020 PRORROGA ESTAT D'ALARMA, ORDRE SERVEIS SOCIALS I PERMÍS RETRIBUÏT

30-03-2020

Mitjançant la fitxa sindical volem informar-vos de les últimes novetats legislatives del cap de setmana, entre les quals estan:
  1. Real Decret 476/2020, pel qual s'estableix la prorroga de l'estat d'alarma fins al 12 d'abril.
  2. Ordre ministerial sobre els recursos humans en els Serveis Socials.
  3. Real decret llei 10/2020, permís retribuït recuperable.
Entenem que en aquests moments tan difícils, cal que estiguem al dia de totes i cadascuna de les normatives que vagin sortint, siguin o no d'aplicació de forma directa.

GUIA PERSONAS TRABAJADORAS SENSIBLES AL COVID19

27-03-2020

Aquí teniu informació per aquelles persones treballadores especialment sensibles el COVID-19. El "Procediment d'actuació per als serveis de prevenció de riscos laborals 
enfront de l'exposició el nou coronavirus (SARS-COV-2) 24.03.2020 "assenyala com col·lectius de risc:
• Persones amb diabetis.
• Malaltia cardiovascular, inclosa hipertensió.
• Malaltia hepàtica crònica.
• Malaltia pulmonar crònica.
• Malaltia renal crònica.
• Immunodeficiència.
• Càncer en fase de tractament actiu.
• Embaràs.
• Majors de 60 anys

TELETRABAJAR POR FUERZA MAYOR DE LA MANERA MAS SALUDABLE

27-03-2020

Document elaborat per CCOO i l'Institut Sindical de Treball Ambient i Salut (ISTAS) amb recomanacions que respon a la pregunta, "Què pots fer per treballar des de casa de la forma més saludable?"

Teletreballa sense risc

26-03-2020

Informar-vos que l'Àrea de Salut Laboral de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO en coordinació amb el Sector de Telecomunicacions de CCOO, van desenvolupar un projecte sobre el teletreball dins de les accions subvencionades per la Fundació Estatal de Prevenció de Riscos Laborals.
Aquesta campanya que va començar el 2019, consta d'un vídeo i un díptic explicatiu sobre el teletreball des d'una perspectiva preventiva.
Us enviem el vídeo i el díptic, perquè us pugui servir per a corregir algunes de les situacions, que possiblement, no haveu tingut en compte, a l'hora de realitzar el teletreball.
També ens pot servir per establir bases, si després d'aquesta experiència forçosa pel confinament, puguem explorar aquest camp en la nostra activitat professional normal.

Los profesionales de la seguridad pública escriben al presidente del Gobierno para reclamar protección inmediata y eficaz

25-03-2020

Les organitzacions CCOO, SUP, AUGC i AUME, representatives en els col·lectius de Policia Autonòmica, Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Forces Armades, respectivament, han enviat una carta conjunta al president de Govern, Pedro Sánchez, per demanar-los la seva declaració com a personal d'alt risc durant la lluita contra la pandèmia.

COCO FLASH NÚM 6/2020 FAKE NEW RETALLADA SALARIAL FUNCIONARIS PER CORONAVIRUS

24-03-2020

L'Àrea Pública de CCOO a Madrid, després de la reunió amb el Govern vol desmentir l'anunci d'un mitjà de comunicació sobre la retallada del 2% en els salaris dels empleats i empleades públics.

MANUAL DE RESPUESTAS SINDICALES ANTE EL COVID-19

23-03-2020

Document elaborat a partir dels dubtes i consultes que han arribat al sindicat, a través dels canals que CCOO ha posat a disposició de la seva afiliació i de tots els treballadors/es.

Per a consultes a Catalunya:
Telèfon 93.310.00.00
Horari: de 9,00 h. a 19,00 h.

COCO FLASH núm. 5/2020 SENTÈNCIA TJUE FUNCIONARIS INTERINS

20-03-2020

COCO FLASH on us informem de l'anàlisi de la sentència deL Tribunal de Justícia de l'Unió Europea del 19 de març de 2020 en el qual s'admet l'abús amb els interins però rebutja la conversió en indefinits.

FITXA SINDICAL 5/2020 REIAL DECRET 465/2020 MODIFICACIONS ESTAT D'ALARMA

19-03-2020

Fitxa sindical 5/2020 sobre les modificacions de el decret de l'estat d'alarma, referent a la limitació de la llibertat de moviment per la via pública, transport de mercaderies, modificació sobre la suspensió de terminis administratius, etc ...

MESURES DE PROTECCIÓ SOCIAL DAVANT EL CORONAVIRUS

18-03-2020

El Govern ha decidit construir un escut social que protegeixi els treballadors/es, pymes, autònoms, famílies i col·lectius vulnerables de l'impacte d'aquesta crisi sanitària.

COCO FLASH núm 4 Possibles sancions per l'incompliment de l'estat d'alarma

17-03-2020

Des de CCOO volem informar-vos a través del nostre informatiu COCO Flash de les sancions que pot tenir l'incompliment de l'estat d'alarma.

FITXA SINDICAL 4/2020 REIAL DECRET 463/2020 ESTAT D'ALARMA

16-03-2020

Fitxa informativa 4/2020 sobre el contingut del Reial Decret 463/2020, del 14 de març sobre les mesures del Govern sobre l'estat d'alarma.

REIAL DECRET LLEI 6/2020 PRESTACIONS SEGURETAT SOCIAL PER CORONAVIRUS

13-03-2020

Fitxa sindical núm 3/2020 sobre les prestacions de la Seguretat Social en cas d'aïllament o contagi per coronavirus.

Preguntes freqüents sobre el coronavirus

12-03-2020

1.- Dubtes generals sobre temes de salut 

2.- Preguntes freqüents sobre el coronavirus en l'àmbit laboral 

INFORMACIÓ D’ÀMBIT LABORAL DAVANT SITUACIONS DE RISC PEL CORONAVIRUS (COVID-19) 
  • En l'àmbit laboral 
  • En l'àmbit de la salut laboral 
Consultes laborals concretes sobre el coronavirus

Indicacions i informacions sobre l'evolució del coronavirus COVID-19 respecte del món del treball

10-03-2020

En les darreres setmanes ha sorgit una certa preocupació social per l'
evolució del coronavirus COVID-19, malaltia contagiosa sorgida a la Xina que ha afectat persones de diferents països.


Ahir, 9 de març, el Consell de Relacions Laborals de Catalunya va acordar un document de recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre el coronavirus.

ACTE DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A L'AJUNTAMENT DE VILADECANS

10-03-2020

Dintre del lema de la Campanya del sindicat CCOO feminista: Denúncia i acció, és una campanya que està centrada en les discriminacions de gènere, així com les bretxes (la salarial, especialment), els col·lectius en situació precària, les violències contra les dones, els Plans d’igualtat o els registres salarials, entre d’altres. Els actes tindràn lloc a empreses i a les seus del sindicat arreu de Catalunya i també al carrer.

Des de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Viladecans ahir dia 9 de març es va fer una Assemblea de treballadors i treballadores on s'ha exposat la realitat de les treballadores en situació d'irregularitat i que treballen a la manta. Dones que pateixen una doble exclussió, com a dones i com a immigrants sense papers. La presidenta de la Cooperativa DIOMCOOP Marie Faye va fer una xerrada de què és ser dona i treballar a la manta, aixi com de su procés de cooperativa per aconseguir un treball digne, també és va visionar el seu documental, que ho podeu veure a:

https://vimeo.com/307016655


L'Acte va comptar amb la presencia de la Secretària de la Dona de Comissions Obreres de Catalunya Alba García Sánchez, que ens va parlar de les condicions de vida i treball de les dones a Catalunya.

També comptem amb la presència del Secretari General de la Unió Intercomarcal del Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i Anoia José María Romero que juntament amb la Secretària d'Organització de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Viladecans Mónica Sánchez van obrir i presentar l'acte.

ASSEMBLEA DIA INTERNACIONAL DE LES DONES PER ALS EMPLEATS/DES PÚBLICS AJUNTAMENT DE VILADECANS
03-03-2020

Des de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Viladecans hem organitzat una assemblea general per tots / es els treballadors / es de l'Ajuntament per al dia 9 de març de 2020 de 12 h. a 14:30 h. a la sala polivalent del Casal de Barri de Montserratina, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

COCO FLASH Núm 3 REQUERIMENTS INSPECCIÓ DE TREBALL A L'AJUNTAMENT

2-03-2020

COCO FLASH 3/2020
sobre els requeriments de la inspecció de treball a l'Ajuntament sobre la denúncia realitzada el 5 d'agost de 2019 per CCOO sobre les deficiències de la Biblioteca Municipal i l'Edifici de Can Calderon.

CAMPANYA 8 DE MARÇ 2020

26-02-2020

Durant tres setmanes, del 18 de febrer al 8 de març, tindran lloc les activitats organitzades per CCOO de Catalunya arreu del territori amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Enguany el lema és “CCOO feminista: denúncia i acció” i la campanya estarà centrada en les discriminacions de gènere, com les bretxes (la salarial, especialment), els col•lectius en situació precària, les violències contra les dones, els plans d’igualtat o els registres salarials, entre d’altres. Els actes tindran lloc a empreses, a les seus del sindicat arreu de Catalunya i també al carrer. 

Actes de la campanya al Baix Llobregat: 
  • Divendres 6 de març, CCOO del Baix Llobregat, l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf ha organitzat l'acte 'Plans d'igualtat: avancem col•lectivament' que tindrà lloc a CCOO de Cornellà a partir de les 10 del matí. 
  • MANIFESTACIÓ 8 DE MARÇ  a les 17.00 h, manifestació unitària programada pel Moviment Feminista. Sortida des de la Plaça Universitat de Barcelona. Porta la teva samarreta lila i vine amb la teva amiga, les teves germanes, cosines,filles, mare, àvies… i amb qui vulguis però vine i no et quedis a casa!

FICHA SINDICAL NÚMERO 2 DEROGADO DESPIDO POR ASISTENCIAS AL TRABAJO

20-02-2020

El Consell de Ministres de dimarts dia 18 va aprovar la derogació de l'apartat d) de l'article 52 de l'Estatut dels Treballadors amb referència a l'acomiadament objectiu per faltes d'assistències a la feina, publicat al BOE 43 de data 19 de febrer de 2020 com Reial Decret Llei 4 / 2020.

PROPOSTA DE CCOO SOBRE PROTOCOL DE VIOLENCIA OCUPACIONAL

14-02-2020

Des de CCOO hem elaborat una proposta de protocol d'actuació i prevenció davant de situacions de violència ocupacional, que hem presentat  el Departament de Recursos Humans i Tècnic de Prevenció, per confeccionar un model propi per al nostre Ajuntament.

COCO FLASH núm. 2/2020 PAGA DE PRODUCTIVITAT FEBRER

10-02-2020

COCO FLASH
núm. 2 de l'any 2020 sobre la paga de productivitat i assiduïtat del mes de febrer d'aquest any.

FITXA SINDICAL núm 1/2020 EQUIVALÈNCIA POLICIA LOCAL A EL TÍTOL DE TÈCNIC

30-01-2020

Fitxa sindical sobre l'Ordre EFP / 1241/2019, de 19 de desembre, per la qual s'estableix l'equivalència genèrica de la feina de policia a l'títol de Tècnic corresponent a la formació professional de sistema educatiu, publicat al BOE núm 307.


COCO FLASH nº 1/2020 Increment salarial 2%

22-01-2020

Aquí teniu l'Informatiu COCO FLASH núm 1/2020 sobre l'augment salarial del 2% de l'any 2020 per als empleats / des públics / es, aprovat ahir en el Consell de Ministres, i com es veuen reflectits en els diferents conceptes retributius.

COCO FLASH núm 15/2019 Estat de les negociacions

18-12-2019

COCO FLASH
sobre l'estat de les negociacions col·lectives fins a la data.

COCO FLASH núm.14 PROPOSTA CALENDARI GENERAL

29-11-2019

COCO FLASH, Proposta de les Organitzacions sindicals presents a la Mesa general del calendari laboral 2020, amb la proposta de fixar mitjançant acord els 218 dies de treball a l'any.

ASSEMBLEA 12-DIC "PER UN SERVEIS SOCIALS DIGNES"

29-11-2019
Assemblea per al personal de serveis socials per al:
  • dia 12 de desembre de 2019 
  • de 12:15 h. a 14:30 h, 
  • Sala de Educació Vial de Can Palmer
per exposar la campanya "PER UNS SERVEIS SOCIALS DIGNES".
A l'assemblea s'exposaran tots aquells temes que tenen a veure amb el model de serveis socials i la denúncia que des de CCOO pretenem elevar a les institucions sobre les diferents problemàtiques actuals en aquest servei.
Estem elaborant un manifest en el qual us demanem la vostra col·laboració, perquè sigui un manifest realitzat pel conjunt de professionals dels serveis socials de tot Catalunya.

Hi assistiran com a ponents:
Isabel Marcos Treballadora Social de l'Ajuntament de l'Hospitalet.
Pep Boadella Tècnic de Salut Laboral de la FSC de CCOO.
Moderarà: Mónica Sánchez

COCO FLASH núm. 13 PROPOSTA TEXT REFÓS CAPÍTOL II, PART 2a

21/11/2019

Aquí us remetem les propostes del Capítol II dels articles 10 al 16 elaborades per CCOO per al text refós de l'Acord de Condicions Laborals dels empleats / des de l'Ajuntament de Viladecans.

25 N Jornada Internacional per l'eliminació de les violències contra les dones i les criatures

18-11-2019

El 25 de Novembre (25N) és la Jornada Internacional per l’Eliminació de les violències contra les dones i les criatures.  Sabem que les violències masclistes són l’expressió més brutal del patriarcat i necessita de la complicitat i participació de tothom per eradicar-la. 

A Catalunya es produeixen uns 20.300 assetjaments sexuals a la feina a l’any, en aquest 2019 8 dones han estat assassinades per la seva parella o exparella ...  es coneix que la violència sexual només es visualitza el 20%.

Al voltant del  25N es una oportunitat per portar a les empreses la reflexió i acció entorn a les violències masclistes...

MANIFEST CCOO 25N

COCO FLASH núm 12 PROPOSTA CALENDARI GENERAL 2020

15-11-2019

Proposta de calendari general per a l'exercici 2020, amb els dies laborals i festius de l'any per l'Ajuntament de Viladecans.

COCO FLASH núm 11 PROPOSTES TEXT REFOS CAPITOL II Part 1ª

11/11/2019

Aquí us remetem les propostes del Capítol II dels articles 6 al 9 elaborades per CCOO per al text refós de l'Acord de Condicions Laborals dels empleats / des de l'Ajuntament de Viladecans.

COCO FLASH núm 10 PROPOSTES TEXT REFOS CAPITOL I

11/11/2019

Aquí us remetem les propostes del Capítol I elaborades per CCOO per al text refós de l'Acord de Condicions Laborals dels empleats / des de l'Ajuntament de Viladecans.

FITXA SINDICAL Nº 5 ELECCIONS GENERALS 10N

07/11/2019

Fitxa sindical relacionada amb els permisos retribuïts i no recuperables de les persones treballadores amb motiu de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat que tindrà lloc el diumenge 10 de novembre.

CCOO FLASH Nº 9 BASES DE CONVOCATÒRIA AUX. ADM.

04-11-2019

Us presentem el nou model d'informatiu que es passarà a anomenar "CCOO FLASH", seguirem amb la numeració de l'anterior, per tant, serà el núm. 9. En aquest informatiu us comuniquem les bases de convocatòria d'una plaça d'auxiliar administratiu de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2017 publicades al BOPB.

INFORMATIU Nº 8 CONSTITUCIÓ MESA GENERAL

18-10-2019

CCOO informa de la constitució de la Mesa General, així com la suspensió d'un apartat del conveni i les propostes realitzades a l'Administració per part de CCOO, UGT i CSIF.
Si vols veure l'acta, te la remetem

FS 3/2019 PROPOSTES TEXT REFÓS PERMISOS I LLICÈNCIES.

11-10-2019

Des de la Secció Sindical de CCOO portem temps elaborant el text refós per a la realització de l'Acord / Conveni per als empleats i empleades de l'Ajuntament de Viladecans, aquí us presentem la fitxa sindical realitzada exproceso per posar tots i cadascun dels permisos, llicències, reduccions de jornada i excedències al dia, d'acord amb les diferents normatives que ens són d'aplicació com a personal treballador / a de la funció pública.

Comunicat de riscos obres dependències Policia Local

30-09-2019

Des de CCOO vam comunicar a l'Ajuntament de Viladecans uns riscos ocasionats per la reparació de la teulada de la Prefectura de la Policia Local, com a conseqüència de la caiguda d'objectes des de la teulada pel forat interior a la zona transitada pels empleats / des de la Prefectura, amb el consegüent risc d'accident que comporta aquesta circumstància.

CCOO denuncia les males condicions laborals dels edificis municipals de Can Calderon i la Biblioteca.

25-09-2019

El 5 d'agost de 2019 CCOO va denunciar davant la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social una sèrie de deficiències en els edificis municipals de Can Calderon i la Biblioteca, que estan en certa mesura afectant la salut dels empleats / es. Portem més de dos anys comunicant a l'Ajuntament aquesta problemàtica, no obtenint resultats positius al respecte. Pel que, no queda una altra que posar en coneixement de l'autoritat laboral tal circumstància perquè es posin com més aviat millor les solucions.

Borses de treball de caràcter temporal d'auxiliar administratiu i conserge

24-09-2019


Us comuniquem que s'han aprovat amb caràcter urgent les convocatòries i bases del procés de selecció per ampliar amb caràcter temporal les borses d'ordenança conserge i d'auxiliars administratius.

 

El termini de presentació de sol.licituds que serà del 24/09/2019 fins al 3/10/2019.


Borsa d'auxiliar administratiu

Borsa d'ordenança-conserge

MOBILITZA'T PEL PLANETA DIVENDRES 27 DE SETEMBRE

16-09-2019

Un compromís amb la vida

El món necessita una economia que procuri el bé comú, davant l’acumulació desaforada que crea pobresa i fa malbé el planeta.

Un compromís a cada empresa

CCOO es compromet a treballar empresa per empresa per aconseguir una transició justa en el camí cap a un planeta ple de vida i benestar, i actuarà per aconseguir

Un compromís amb la mobilització

Coincidint amb la lluita dels Fridays for Future i amb la Setmana Europea de la Mobilitat, CCOO de Catalunya participarà en diversos esdeveniments.

Els sindicats sol·licitem canvi de Mútua d'Accidents de Treball

31-07-2019

A causa de les queixes i mala gestió de l'actual Mútua d'Accidents de Treball Egarsat, els sindicats presents en el Comitè de Salut Labvoral hem sol·licitat el canvi de mútua i així mateix realitzem un informe pel qual entenem que no cal fer una licitació, ja que no està sotmès a la Llei de Contractes del Sector Públic.

FITXA SINDICAL 2/2019 ACTUALITZACIÓ SALARIS JULIO-DICIEMBRE 2019

12-07-2019

El Consell de Ministres ha aprovat l'increment addicional del 0,25% de les retribucions del personal al servei del sector públic. D'aquesta manera, el Ministeri d'Hisenda compleix amb el compromís de realitzar aquesta millora pactada amb els representants dels empleats públics i d'aplicar-la en la nòmina de juliol com estava acordat.

En concret, el II Acord per a la millora de l'ocupació pública i les condicions de treball contempla un increment salarial fix, més un percentatge addicional de l'increment lligat al creixement de l'economia. En el cas de 2019, s'establia que si l'increment del Producte Interior Brut (PIB) a preus constants el 2018 arribés o superés el 2,5% s'afegiria, amb efectes d'1 de juliol de 2019, un altre 0,25% de increment salarial.

Fitxa sindical increments retributius 2019

11-07-2019

Fitxa sindical dels increments retributius que estaven previstos per la negociació col·lectiva per a l'any 2019. Com que el PIB ha complert amb els índexs previstos en els acords, en aquest mes de juliol ens toca l'increment salarial de tots els conceptes en un 0,25 %. A la reunió d'avui s'ha acordat que es realitzi aquest increment en la nòmina del mes de juliol.

Fitxa sindical Llei 6/2019 Igualtat de tracte i d'oportunitats

29-05-2019

Fitxa sindical LLEI 6/2019, d’1 de març de mesures urgents per la garantia de la IGUALTAT DE TRACTE I D’OPORTUNITATS entre dones i homes al treball i l’ocupació. Recull els permisos de les persones progenitores adaptada a la nova normativa.

FITXA SINDICAL DRETS TREBALLADORS/ES ELECCIONS MUNICIPALS

22-05-2019

Fitxa sindical sobre els drets dels treballadors/es en la participació en les eleccions al Parlament Europeu i Locals 2019.

CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ INTERNA 4 PLACES DE TÈCNIC MITJÀ

12/05/2019

Convocatòria procés de selecció per a la cobertura definitiva de 4 places de Tècnic Mitjà en Gestió de Recursos.


S'obre el termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés de promoció interna.

MODIFICACIONS EN RELACIÓ A LA JORNADA, PATERNITAT O LA MATERNITAT I EL SUBSIDI PER A MAJORS DE 52 ANYS

25-04-2019

El Reial decret 6/2019, d'1 de març, es dedica a les mesures urgents per garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes a la feina i l'ocupació, mentre que el Reial decret 8/2019, de 8 de març, s'encarrega de les mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball.

CURS PREPARATORI OPOSICIONS EN VILADECANS DE AUXILIARS I ADMINISTRATIUS

02-04-2019

Formar-te realitza un curs preparatori d'oposicions per a Auxiliars Administratius i Administratius a Viladecans amb la col.laboració de CCOO.Es realitzarà a la Ctra. De Sant Climent, 34 al centre de Formació CETET.
El curs constarà de 40 hores presencials i un simulacre d'examen.
Les dates d'inici serà el 6/05/2019.

CCOO - QUE VOLEM PEL 2019-2023

CCOO - BALANÇ 2015-2019

L'Ajuntament de la doble escala salarial

05-03-2019

Informatiu nº 7 sobre la doble escala salarial que està succeint a l'Ajuntament de Viladecans, tenint en compte que per a un mateix lloc de treball hi ha diferents retribucions en funció del tipus de contractació que tinguis.

ACTES 8 DE MARÇ DE 2019

4-03-2019

Aquí teniu els actes organitzats al voltant del 8 de març VAGA DE DUES HORES DE 12:45 H. A 14:45 H., els que realitzarem com Seccions Sindicals a Viladecans i els que es realitzaran a Barcelona.

8 DE MARÇ VAGA DE DUES HORES PER TORN

26-02-2019

La lluita continua.

Fa un any per primera vegada CCOO va convocar VAGA LABORAL (2 hores per torn) el 8 de març amb el lema ENS PLANTEM, contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria, contra les violències masclistes, participant en una mobilització sense precedents i sumant-nos a la crida del moviment feminista internacional. La vaga del 8 de març de 2018 es va guanyar durant la campanya de convocatòria, aconseguint una gran presència mediàtica i un gran corrent de simpatia de l’opinió pública, i amb l’activitat a les empreses durant tota la jornada.

Eliminar tot tipus de bretxa i desigualtat

Posar fi a tot tipus de violencia

PROU BRETXES, VIOLÈNCIES I DESIGUALTATS!!! #EnsPlantem #8MCadaDia.

Seguirem informant dels actes que es facin per a aquest dia.

Veure reivindicacions

ACTUACIONS INSPECCIÓ DE TREBALL DENUNCIA CCOO

26-02-2019

Resultat de les actuacions inspectores del Departament de Treball, Afers Socials i Families, a la denúncia de CCOO a aquesta inspecció sobre la situació de les dependències del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Viladecans.

INFORMATIU Nº 6 PLA D'IGUALTAT INTERN

22-02-2019

Informatiu núm. 6/2019 sobre la valoració de CCOO del I Pla de Igualtat intern de l'Ajuntament de Viladecans.

INFORMATIU Nº 5 PAGA DE PRODUCTIVITAT

15-02-2019

Informatiu relatiu a la paga de productivitat del mes de febrer de 2019, que com sabeu es merita des de gener de 2018 a desembre de 2018 i en el qual es tenen en compte les baixes laborals descrites en l'acord per als corresponents descomptes, si pertoca.

INFORMATIU Nº 4 AMPLIACIÓ OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ

13-02-2019

Aquí teniu l'ampliació de l'oferta pública d'ocupació de l'exercici 2018, com a conseqüència de les anticipacions de jubilació produïdes en la policia local des de gener de 2019 i les que es produiran al llarg d'aquest any.

INFORMATIU Nº 3 ACORDS MESA GENERAL "INCREMENTS 2019 I MODIFICACIONS RLT"

24-01-2019

El 15 de gener de 2019 va reunir la mesa general de negociació dels empleats / es municipals de l'Ajuntament de Viladecans i es van arribar als acords que es reflecteixen en l'informatiu núm 3-2019.

INFORMATIU Nº 2 CURS DE FORMACIÓ ANGLES, COACHING I PREPARACIÓ MOSSOS

10-01-2019

Informatiu nº 2-2019 sobre cursos de formació sobre anglès, coaching i curs preparatori per a oposicions a Mossos d'Esquadra.


Curs angles A1, A2, B1, B2 C1 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ 2018 AJUNTAMENT DE VILADECANS

09-01-2019

Aquí teniu l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Viladecans de l'exercici 2018, que és el màxim de places que es poden convocar, oferta resultant del compliment de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2018 en matèria d'ocupació.
Surten un total de 8 places per reposició i 5 per consolidació, a falta de les que es produeixin com a conseqüència de la nova regulació de l'anticipació de l'edat de jubilació de les policies locals.Arxiu de noticies

S''estan mostrant les entrades 1 - 32 de 141. Mostra'n més »